Finančná analýza Hubert J.E, s. r. o. - Fančovičová, Dominika; Daněk, Stefan Svatopluk; Novák, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Táto bakalárska práca spracováva finančnú analýzu spoločnosti Hubert J.E., s. r. o. za účtovné obdobia 2012 – 2016. Cieľom práce je zhodnotiť finančnú situáciu a zdravie spoločnosti.Prvú časť bakalárskej práce tvorí metodika finančnej analýzy, v ktorej sú opísané používané zdroje a metódy slúžiace k vyhotoveniu finančnej analýzy. Druhá časť bakalárskej práce obsahuje finančnú analýzu spoločnosti Hubert J.E., s. r. o. Na začiatku druhej časti je stručne predstavená spoločnosť, jej sesterská spoločnosť BOHEMIA SEKT, s. r. o. a konkurenčná spoločnosť Vinárske závody Topoľčianky, s. r. o. Za predstavením spoločností nasleduje jej horizontálna a vertikálna analýza účtovných výkazov. Na záver je rozbor pomerových ukazovateľov, bankrotných a bonitných modelov a porovnanie so spoločnosťami.
Vedoucí práce: Stefan Svatopluk Daněk
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses