Bankovní regulace a dohled v Bělorusku - Ali, Ferial; Gevorgyan, Kristine; Blahová, Naďa, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalářská práce se zabývá problematikou regulace a dohledu nad bankami v Bělorusku. Hlavním cílem je charakteristika systému dohledu a regulace v Běloruské republice, jeho základní vlastnosti a rysy, aktuální situace bankovního sektoru v kontextu regulace. Práce se skládá ze tří kapitol. První kapitola obsahuje základní pojmy regulace a dohledu. Druhá část popisuje historický vývoj dohledu a regulace v kostce na území Běloruska. Třetí kapitola je věnována současnému stavu regulatorního systému v Běloruské republice. Obsahem závěru je shrnutí získaných poznatků.
Vedoucí práce: Kristine Gevorgyan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses