Incidence daní z cigaret - Zikeš, Tomáš; Klazar, Stanislav, 1974-; Trgiňa, Gejza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalářská práce je zaměřena na stanovení dopadu změny sazby spotřební daně z tabákových výrobků, konkrétně cigaret, na výrobce a kupující v České republice. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. První část: teoretická se zaměřuje na definici pojmu daně ze spotřeby, na jejich výhody a nevýhody. Druhá část: praktická je zaměřena na jednotlivé výpočty daňových dopadů, které se týkají výrobců a kupující u růz-ných druhů cigaret v rozmezí let 2013-2017.
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses