Stavební spoření ve srovnání s dalšími spořícími produkty - Miller, Jan; Ducháčková, Eva, 1958-; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
V bakalářské práci Stavební spoření v porovnání s dalšími spořícími produkty se věnujeme zpracování analýzy stavebního spoření ve třech stavebních spořitelnách a analýzy termínovaných vkladů u třech bank. Práce je rozdělena do dvou částí. V teoretické části se budeme věnovat deskripcí obou zmíněných produktů. V druhé, praktické části se budeme analyzovat oba produkty celkem u šesti finančních institucí. Na konci praktické části bude porovnání výhodnosti produktů z pohledu klienta.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses