Finanční analýza podniku TOS Kuřim - OS, a.s. - Bajusz, Ondřej; Heršálek, Petr; Jiránek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cílem této práce je provést finanční analýzu společnosti TOS Kuřim - OS, a. s. mezi léty 2011 až 2015 a sestavit prognózu budoucího vývoje. Práce se dělí na dvě části. V metodické části jsou popsány použité metody a ukazatele finanční analýzy. Druhá část je praktická a zahrnuje aplikaci popsaných metod na konkrétní data podniku a porovnání s vybranou konkurencí a odvětvím. V návaznosti na provedenou finanční analýzu je prognózován vývoj finančního plánu pro rok 2016. V závěru práce je pak souhrnné zhodnocení.
Vedoucí práce: Petr Heršálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses