Komparace regulace v crowdfundingu - Čapoun, Karel; Cibulka, Jakub; Plíva, Rostislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalářská práce se zabývá regulací v crowdfundingu. Zaměřuje se na tři regulatorní prostředí a nabízí jejich komparaci. Její hlavním cílem je otevřít a popsat téma regulace v crowdfundingu a dále zhodnotit kterým směrem se daná legislativa ubírá. V teoretické části jsou popsány koncepční modely crowdfundingu a také rizika, která se s crowdfundingem pojí. V praktické části jsou popsány přístupy k regulaci a zhodnoceny regulace vznikající, či existující v Evropské unii, Spojeném království a České republice.
Vedoucí práce: Jakub Cibulka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses