Finanční analýza firmy Technodat, CAE - systémy, s.r.o. - Neubauerová, Nicole (2017)
Tato bakalářská práce se věnuje zpracování finanční analýzy firmy Technodat, CAE-systémy, s.r.o., kde je s využitím veřejně dostupných dat z účetní závěrky za poslední roky zanalyzována její finanční situaci. Práce je rozdělena do dvou částí. V první, metodologické části, je vymezen předmět finanční analýzy a dále metodika nutná pro pochopení druhé, praktické části, která se věnuje aplikaci této metodiky k samotnému vypracování finanční analýzy firmy sestavené z dat za roky 2011-2015.