Razvitije tovarooborota v Kitajskoj narodnoj respublike - Gogol', Boris Ionovič (Moskva : Gosudarstvenoje izdatel'stvo političeskoj literatury, 1954)
Autor analyzuje proměny vnitřního obchodu, distribuce zboží a vztahů mezi výrobou a spotřebou v podmínkách budování socialistického hospodářství. Kniha přináší dobový ekonomický rozbor obchodních procesů a přispívá k poznání raného vývoje čínské socialistické ekonomiky.
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: vnitřní obchod; obchodní politika; hospodářská spolupráce; hospodářské plánování; Čína; studie; internal trade; commercial policy; economic cooperation; economic planning; China; studies