Kybernetická bezpečnost EU - Hujerová, Monika; Dubský, Zbyněk, 1974-; Eichler, Jan, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Společnost v posledním století prošla neuvěřitelným technologickým vývojem, který nás ovlivňuje více, než si sami uvědomujeme. Stále více času trávíme v kyberprostoru, který je ale potřeba stejně jako náš reálný životní prostor zabezpečit. V této práci se zabývám postojem EU k otázce kybernetické bezpečnosti, jejím současným stavem a předpokládaným vývojem do budoucna.
Vedoucí práce: Zbyněk Dubský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses