Aktuální stav Evropské energetické unie - Stejskal, Tomáš; Bič, Josef; Němcová, Ingeborg, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce se zabývá aktuálním stavem Evropské energetické unie. Hlavním cílem práce je vyhodnocení úspěchů a neúspěchů Evropské energetické unie v prvních dvou letech po jejím spuštění. Tato unie vznikla s cílem překonat úskalí, která se objevují při realizaci energetické politiky. Mezi těmito úskalími se dá zmínit vysoká závislost na dovozu primárních energetických surovin a malá síťová propojenost mezi členskými státy. Jedná se o dlouhodobý projekt, který je na samém začátku svého vývoje.
Vedoucí práce: Josef Bič
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses