Rozbor výkazu o plnění rozpočtů okresu - Koršunov, Aleksandr Nikitič (Ekonomické edice. Finance, 1955)
Kniha pojednává o rozboru ročních i jiných účetních výkazů sovětů okresních, městských, sídlištních a vesnických a popisuje spolupráci finančního odboru okresního sovětu s účtárnami hospodařících jednotek, organizaci jejich závěrek apod. Podrobně je pojednáno i o plnění rozpočtu státních příjmů.