Rozbor výkazu o plnění rozpočtů okresu - Koršunov, Aleksandr Nikitič; Majdanjuk, Nikolaj Michajlovič; Lér, Leopold, 1928-2013; Soukup, Jan (Praha : Orbis, 1955)
Kniha pojednává o rozboru ročních i jiných účetních výkazů sovětů okresních, městských, sídlištních a vesnických a popisuje spolupráci finančního odboru okresního sovětu s účtárnami hospodařících jednotek, organizaci jejich závěrek apod. Podrobně je pojednáno i o plnění rozpočtu státních příjmů.
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: rozpočtová politika; účetní výkazy; veřejné rozpočty; okresy; místní správa; Sovětský svaz; studie; budgetary policy; financial statements; public budgeting; districts; local government; Soviet Union; studies