Podnikanie skupiny Clarins na českom a slovenskom trhu - Titková, Tatiana; Cimler, Petr, 1956-; Fuchs, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Bakalárska práca sa zaoberá podnikaním skupiny Clarins na českom a slovenskom trhu. V prvej kapitole teoretickej časti je definovaný marketingový mix v koncepcii 4P a jeho jednotlivé súčasti. Druhá kapitola bakalárskej práce je venovaná vysvetleniu pojmov brand, identita značky a positioning. Praktická časť sa zaoberá predstavením skupiny a pod ňu patriacich značiek a detailne popisuje ich sortiment. Práca podáva tiež informácie o najdôležitejších distribútoroch skupiny na českom a slovenskom trhu a približuje jej marketingovú komunikáciu. Posledná kapitola praktickej časti je venovaná spoločenskej zodpovednosti skupiny.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses