Značka produktu jako zdroj rolové identity - Štanglová, Veronika; Novotná, Eliška, 1944-; Syrovátka, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Zhodnocení, jakým způsobem je pomocí značky utvářena a formována identita zákazníka, konkrétně určité sociální skupiny. Za cíl práce tedy považuji zanalyzovat, jakým způsobem značka přispívá k vytváření, a dále formulaci osobnosti jednotlivých spotřebitelů. Jak nákup určitého druhu zboží souvisí například s životním stylem kupujících, nebo jejich zařazením do určité sociální skupiny. Zmapuji nákupní chování určité sociální skupiny a pokusím se zhodnotit, do jaké míry značky ovlivňují utváření jejich osobnosti.
Vedoucí práce: Eliška Novotná
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: řízení značky; spotřebitelské chování; sociální role; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; brand management; consumer behavior; social role; master's theses