Time Management - Vuová, Barbora; Kaczor, Pavel; Kastner, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Diplomová práce se zabývá problematikou time managementu v práci manažerů bankovní instituce ČSOB, a. s. v regionu Západní Čechy. Práce je rozdělena na dvě základní části, a to na část teoreticko-metodologickou a empirický výzkum za použití dotazníkového šetření v kombinaci s řízeným rozhovorem. První část práce zachycuje teoretické ukotvení daného tématu včetně metodiky sběru dat. V druhé části práce je krátce představena analyzovaná společnost včetně výběru respondentů a proveden samotný výzkum. Hlavním cílem práce je sumarizace základních poznatků z oblasti time managementu a jejich následná aplikace na prostřední zvolené organizace za účelem identifikace hlavních nedostatků v oblasti řízení času. Dílčím cílem práce je formulace vlastních námětů a doporučení, která by mohla vést ke zlepšení time managementu v analyzované instituci.
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: management času; manažerské dovednosti; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; time management; management skills; master's theses