Plánování komunikační kampaně s ohledem na současné mediální trendy. - Švalbová, Barbora; Olšanová, Květa; Matějka, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem této diplomové práce je zjistit, jakou perspektivu má tradiční formát televize v plánování komunikačních kampaní velkých zadavatelů reklamy na českém trhu. Prostředkem k dosažení vytčeného cíle je analýza aktuálního mediálního mixu postavena na případové studii komunikačních kampaní společnosti Vodafone v letech 2013-2016, ve které je využito kvalitativního výzkumu ve formě expertních rozhovorů se zástupci zadavatele reklamy, komunikační a mediální agentury. Závěrem je, že tradiční formát televize má perspektivu na českém trhu, neboť jeho formát dosud není zastupitelný s ohledem na zásah cílové skupiny.
Vedoucí práce: Květa Olšanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses