Bezriziková úroková míra v kontextu ekonomického vývoje - Diviš, Petr; Bič, Josef; Šaroch, Stanislav, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Téma této diplomové práce se zabývá vývojem bezrizikové úrokové míry v kontextu ekonomického vývoje. Cílem tohoto tématu je zejména zjištění vývoje bezrizikové úrokové míry na příkladu jednotlivých realitních trhů. Jinými slovy řečeno, diplomová práce se bude snažit najít spojitost mezi vývojem jednotlivých realitních trhů prostřednictvím jejich výnosnosti vzhledem k dlouhodobému vývoji bezrizikové úrokové míry. Pro lepší vypovídající schopnost budou blíže charakterizovány následující realitní trhy: residenční trh, kancelářský trh, retailový trh a trh skladovacích prostor.
Vedoucí práce: Josef Bič
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses