Marketing na sociálních médiích se zaměřením na cestovní ruch - Jiránek, Pavel; Vaško, Martin; Kvítková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Předmětem diplomové práce jsou sociální média a jejich využití v marketingu cestovního ruchu. Cílem práce je určit, jaká sociální média jsou nejvhodnější pro marketing cestovního ruchu a identifikovat efektivní způsoby marketingového využití sociálních médií v cestovním ruchu. Úvodní kapitola se zabývá vývojem a současným postavením internetu, digitálního marketingu a jednotlivých druhů sociálních médií. Druhá kapitola zkoumá vliv sociálních médií na účastníky cestovního ruchu a trendy v marketingu na sociálních médiích. V následující kapitole jsou analyzovány a vyhodnoceny výsledky průzkumu mezi uživateli sociálních sítí. Poslední kapitola je věnována analýze a komparaci aktivit konkurenčních cestovních kanceláří na sociálních médiích. Hlavní poznatky práce jsou shrnuty v jejím závěru.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses