Hodnocení pracovníků - Janovská, Eva; Řepová, Helena; Vinšová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Tématem této diplomové práce je hodnocení pracovníků, konkrétně sestavení analýzy či návrhu hodnocení pracovníků. Práce je rozdělena na dvě části. První část je teoretic-ká a zabývá se základními a známými poznatky v oblasti hodnocení pracovníků a dal-šími logicky navazujícími souvislostmi. Druhá, podstatnější část této práce, je praktická, kde je již hodnocení pracovníků zkoumáno přímo v aplikaci na konkrétní firmu. Sou-částí praktické části je také dotazníkové šetření, jehož cílem je zjištění vlastních názorů pracovníků na tuto problematiku a zanalyzování aktuální situace v podniku v oblasti hodnocení pracovníků. V závěru práce jsou uvedeny vlastní návrhy řešení hodnocení pracovníků na základě těchto zjištěných výsledků uvedených v praktické části práce a zanalyzování současné situace systému hodnocení ve firmě.
Vedoucí práce: Helena Řepová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: hodnocení pracovníků; odměňování; motivace; ement [obor dipl. práce]; diplomové práce; rating of employees; compensation; motivation (psychology); master's theses