Náborový proces v mezinárodní společnosti - Lešková, Tereza; Legnerová, Kateřina, 1965-; Jirmannová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem diplomové práce na téma Náborový proces v mezinárodním podniku je zanalyzovat získávání a výběr zaměstnanců ve společnosti Continental, popsat přednosti a slabiny a navrhnout řešení, která by pomohla tyto činnosti zlepšit. Teoretická část diplomové práce se zabývá personalistikou obecně. Dále vysvětluje získávání a výběr zaměstnanců a také teoreticky popisuje proces adaptace zaměstnanců v podniku. Praktická část popisuje, jak tyto personální činnosti probíhají ve společnosti Continental. V rámci praktické části bylo také mezi zaměstnanci provedeno dotazníkové šetření na téma spokojenost s náborovým a adaptačním procesem. Na základě analýzy sebraných dat bylo navrženo několik kroků, která by pomohla zlepšit náborový a adaptační proces.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses