Řízení lidských zdrojů ve zdravotnictví ČR - Rybníčková, Petra; Lešetický, Ondřej; Král, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou řízení lidských zdrojů ve zdravotnictví a jeho nedostatky, hledá příčiny, analyzuje právní prostředí a porovnává jej s realitou zdravotnických zařízení. Cílém práce je odhalit skutečné příčiny vleklých krizí, projevující se například iniciativou s názvem Děkujeme, odcházíme a najít řešení ke stabilizace systému a eliminaci rizika odchodu zdravotnického personálu do zahraničí.
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: zdravotnictví; personální management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health service; personnel management; master's theses