Mapování procesů ve vybrané organizaci - Klofáč, Filip (2017)
Hlavním tématem této diplomové práce je procesní řízení a Business Proces Reenginee-ring (dále jen BPR) a aplikovaný výzkum tohoto konceptu v konkrétní společnosti. V teoretické části nejprve definuji pojem proces a procesní řízení, které následně rozvá-dím za pomoci BPR. Dále jsou definovány a popsány základní metodiky, včetně meto-diky modelování a analýzy podnikových procesů (dále jen MMABP), která je využita v praktické části této práce. Představuji také modelovací jazyk Unifield Modeling Lan-guage (dále jen UML) a notace Eriksson-Penker a Business Process Modeling Notation (dále jen BPMN). Na závěr je zpracována kapitola procesního modelování. Na základě této teoretické části realizuji aplikovaný výzkum v konkrétní výzkumné oblasti.