Mapování procesů ve vybrané organizaci - Klofáč, Filip; Zelená, Veronika; Přibil, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Hlavním tématem této diplomové práce je procesní řízení a Business Proces Reenginee-ring (dále jen BPR) a aplikovaný výzkum tohoto konceptu v konkrétní společnosti. V teoretické části nejprve definuji pojem proces a procesní řízení, které následně rozvá-dím za pomoci BPR. Dále jsou definovány a popsány základní metodiky, včetně meto-diky modelování a analýzy podnikových procesů (dále jen MMABP), která je využita v praktické části této práce. Představuji také modelovací jazyk Unifield Modeling Lan-guage (dále jen UML) a notace Eriksson-Penker a Business Process Modeling Notation (dále jen BPMN). Na závěr je zpracována kapitola procesního modelování. Na základě této teoretické části realizuji aplikovaný výzkum v konkrétní výzkumné oblasti.
Vedoucí práce: Veronika Zelená
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: procesní management; management [obor dipl. práce]; Business process reengineering; diplomové práce; process management; master's theses