Analýza potenciálu pivního turismu v Kraji Vysočina - Tišl, Radek; Musil, Martin, 1976-; Oberhel, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Cílem této bakalářské práce je provést analýzu potenciálu pivního turismu v Kraji Vysočina. Tento cíl naplním sestavením analýz lokalizačních a realizačních předpokladů a prostorového rozmístění jednotlivých produktů v tomto regionu. Na základě výsledků těchto analýz budou navržena doporučení, která by mohla přispět k rozvoji pivního cestovního ruchu na výzkumném území.
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: cestovní ruch; pivovarnictví; gastronomie; regionální rozdíly; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; beer industry; gastronomy; regional disparities; bachelor's theses