Finanční hospodaření Základní školy Týnec nad Sázavou - Novák, Filip; Krbová, Jana, 1962-; Jaegerová, Václava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Tato práce se zabývá analýzou finančního hospodaření Základní školy Týnec nad Sázavou za účelem nalezení možných úspor a nových zdrojů financování. V práci je definováno školství v České republice. Je definována vzdělávací soustava a hlavních subjekty školství, zejména pak financování základního školství, na které navazuje konkrétní příklad takového financování, tedy financování Základní školy Týnec nad Sázavou. V práci je provedena analýza finančního hospodaření této školy, na základě které jsou hledány úspory a nové zdroje financování.
Vedoucí práce: Jana Krbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: základní školy; příspěvkové organizace; financování; úspory; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; elementary schools; nonprofit organizations; financing; saving and investment; bachelor's theses