Analýza marketingového mixu společnosti RE/MAX Dynamic - Kantor, Lukáš; Svoboda, Petr; Hesková, Marie, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Tato bakalářská práce pojednává o fungování společnosti RE/MAX Dynamic. Jejím předmětem je analýza současné situace vybrané společnosti pomocí marketingového mixu. Vzhledem k tomu, že se jedná o realitní kancelář, je důraz kladen zejména na terciární sektor, sektor služeb. První část práce, část teoretická, podrobně charakterizuje koncepce marketingového mixu za pomoci jeho jednotlivých nástrojů. Druhou částí práce je část praktická, která zhodnocuje marketingový mix konkrétního podniku. V závěru jsou navržena doporučení a opatření prostřednictvím nově zpracovaného marketingového mixu a SWOT analýzy. Tato práce neslouží pouze pro studijní účely, ale hlavně jako pomocný materiál k rozvoji dané realitní kanceláře.
Vedoucí práce: Petr Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: marketing; realitní kanceláře; služby; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; SWOT analýza; bakalářské práce; marketing; real estate agents; service industries; bachelor's theses