Sponzoring ve sportovním odvětví - Konečný, Daniel (2017)
Bakalářská práce se věnuje sponzoringu ve sportovním odvětví se zaměřením na samotný proces získávání sponzorů a interakci mezi sponzorem a sponzorovaným. Hlavním cílem práce je analyzování přístupů zkoumaných sportovních klubů ke sponzoringu a zjištění současné situace v této oblasti. Metodou pro získání informací potřebných k úspěšnému vypracování této bakalářské práce byly polostrukturované rozhovory s kompetentními zástupci zkoumaných klubů. Výsledkem této práce je pak kromě analýzy současného stavu také navržení postupů, které by měly vést ke zlepšení současné situace v oblasti sponzoringu.