Řízení nákladů v konkrétní společnosti - Dvořáková, Veronika; Kozáková, Petra; Jánský, Jaroslav, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
V diplomové práci je analyzována vybraná společnost, ve které jsou charakterizovány současné postupy při řízení nákladů, jejich sledování a následné vyhodnocování. Sou-částí práce je také představení kalkulačního vzorce a samotná kalkulace výrobků. Na základě zjištěných skutečností jsou konkretizovány nedostatky procesu řízení a kalku-lace nákladů, vydána doporučení možností zefektivnění nákladového hospodářství fir-my a to včetně kalkulace nákladů a navržení opatření vedoucích ke snížení nákladů.
Vedoucí práce: Petra Kozáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: řízení nákladů; kalkulace nákladů; optimalizace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; cost control; cost accounting; optimization; master's theses