Analýza specifických skupin české YouTube scény - Smejkal, Petr; Novák, Michal; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat a zhodnotit vývojové ukazatele vybrané skupiny youtuberů. V teoretické části je popsán vývoj YouTube k dnešnímu trendu youtuberů. Pět vybraných českých tvůrců je popsáno detailně včetně jejich tvorby a ukazatelů sledovanosti. Mezi vybrané patří FlyGunCZ, Sterakdary, FattyPillow, petangames a Agraelus. V praktické části jsou zhodnoceny a okomentovány analyzované ukazatele. Těmito ukazateli jsou odběratelé a celková zhlédnutí. Je zde také zpracován dotazník s výsledky.
Vedoucí práce: Michal Novák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: internetový marketing; marketingový management; YouTube; analýza; management [obor bakal. práce]; analýza sledovanosti; bakalářské práce; Internet marketing; marketing management; YouTube; analysis; bachelor's theses