Podnikatelský plán - Šindelková, Markéta (2017)
Cílem mé bakalářské práce bylo vypracovat podnikatelský plán a jeho finanční analýzu. Prvně jsem zpracovala teoretickou a metodickou část, kde jsem si ověřila, jakou právní formu podnikání zvolit a jak postupovat při sestavování podnikatelského plánu. Teoretické poznatky jsem pak prakticky využila v samotném zpracování mého podni-katelského plánu společnosti Herbal Secret, s.r.o. Pro psaní jsem použila různé metody, jako je například SWOT analýza, počítala jsem finanční plán a finanční analýzu, ve které jsem využila hlavně poměrové ukazatele.