Podnikatelský plán - Šindelková, Markéta; Trachta, Václav; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Cílem mé bakalářské práce bylo vypracovat podnikatelský plán a jeho finanční analýzu. Prvně jsem zpracovala teoretickou a metodickou část, kde jsem si ověřila, jakou právní formu podnikání zvolit a jak postupovat při sestavování podnikatelského plánu. Teoretické poznatky jsem pak prakticky využila v samotném zpracování mého podni-katelského plánu společnosti Herbal Secret, s.r.o. Pro psaní jsem použila různé metody, jako je například SWOT analýza, počítala jsem finanční plán a finanční analýzu, ve které jsem využila hlavně poměrové ukazatele.
Vedoucí práce: Václav Trachta
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: podnikatelské projekty; konkurenční výhoda; management [obor bakal. práce]; PEST analýza; SWOT analýza; Porterova analýza; bakalářské práce; business planning; competitive advantage; bachelor's theses