Společenská odpovědnost firem v praxi - Stachová, Šárka (2017)
Tato diplomová práce hodnotí koncepci společenské odpovědnosti firem, an-gl. corporate social responsibility (CSR), a její využití v praxi ve vybraných společnos-tech. V úvodu práce jsou definována teoretická východiska práce. Za jeden z přínosů konceptu společenské odpovědnosti je považováno zvýšení konkurenceschopnosti, které pomůže společnosti Bel naplnit strategický cíl, který si do roku 2025 vytyčila. V praktické části jsou zhodnoceny aktivity CSR ve společnosti Bel a porovnány s konkurenční firmou Savencia. Na základě jejich komparace jsou autorem navržena doporučení pro možná vylepšení a rozvoj CSR aktivit ve společnosti Bel.