Společenská odpovědnost firem v praxi - Stachová, Šárka; Fiala, Roman, 1981-; Sláma, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Tato diplomová práce hodnotí koncepci společenské odpovědnosti firem, an-gl. corporate social responsibility (CSR), a její využití v praxi ve vybraných společnos-tech. V úvodu práce jsou definována teoretická východiska práce. Za jeden z přínosů konceptu společenské odpovědnosti je považováno zvýšení konkurenceschopnosti, které pomůže společnosti Bel naplnit strategický cíl, který si do roku 2025 vytyčila. V praktické části jsou zhodnoceny aktivity CSR ve společnosti Bel a porovnány s konkurenční firmou Savencia. Na základě jejich komparace jsou autorem navržena doporučení pro možná vylepšení a rozvoj CSR aktivit ve společnosti Bel.
Vedoucí práce: Roman Fiala
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: společenská odpovědnost firem; udržitelný rozvoj; management [obor dipl. práce]; CSR; FMCG; Triple-bottom line; diplomové práce; corporate social responsibility; sustainable development; master's theses