Návrh projektu pre založenie záchrannej stanice v ČR - Rothová, Nicole; Syrovátka, Oldřich; Hejda, Jan, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Cieľom tejto práce bolo vypracovanie projektu pre založenie záchrannej stanice v ČR. Teoretická časť je zameraná na popis záchranných staníc, ich aktivít, ich his- tórie a zaoberá sa aj Národnou sieťou záchranných staníc, legislatívnou úpravou a neziskovým sektorom. V každej kapitole teoretickej časti sú spomenuté obdoby záchranných staníc na Slovensku, vo Veľkej Británii a v USA. V praktickej časti je na základe zistených informácií vytvorený prehľad rozdielov v problematike záchran- ných staníc vo svete s porovnaním Českej republiky. Zvyšok praktickej časti potom pojednáva o projekte založenia záchrannej stanice v okolí mesta Jindřichův Hradec. Tento projekt bol vypracovaný na základe preštudovanej literatúry a vykonaním dvoch štruktúrovaných rozhovorov.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: podnikatelské projekty; ochrana živé přírody; záchranné stanice; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business planning; living nature protection; animal rescue stations; bachelor's theses