Analýza marketingového mixu vybrané společnosti - Krtková, Lucie; Svoboda, Petr; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Předmětem této bakalářské práce je analýza marketingového mixu cestovní kanceláře CANARIA TRAVEL, spol. s r.o., která je jediným českým specialistou na Kanárské ostrovy. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část popisuje marketing služeb, cestovního ruchu, destinace a jednotlivé nástroje rozšířeného marketingového mixu. Dále představuje SWOT analýzu, včetně jejího bodového hodnocení. V praktické části je představena cestovní kancelář, provedena podrobná analýza jednotlivých nástrojů rozšířeného marketingového mixu, která je doplněna o SWOT analýzu a její bodové hodnocení. Cílem této práce je zhodnocení zjištěných poznatků a návrh možných doporučení pro zlepšení současné situace společnosti.
Vedoucí práce: Petr Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: cestovní ruch; cestovní kanceláře; služby; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; SWOT analýza; bakalářské práce; tourism; travel agencies; service industries; bachelor's theses