PR strategie neziskové organizace - Bláhová, Jana; Nový, Jan, 1966-; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Cílem diplomové práce je provést analýzu dosavadní PR strategie vybrané neziskové organizace na základě jejích výsledků navrhnout soubor doporučení a návrhů, které by pomohly organizaci účinněji dosahovat svých cílů. Práce je zaměřená na PR aktivity, které přispívají k naplňování jednoho ze strategických cílů zkoumané organizace, tedy postupného zrušení ústavní péče a její nahrazení péčí komunitní poskytované především v chráněných bydleních. S tímto významným krokem souvisí potřeba realizace účinných PR aktivit směrem k místním obyvatelům, prostřednictvím kterých jsou informováni o organizaci, o jejích klientech, obecně o životě lidí s postižením s cílem vyvrátit mýty o postižených lidech a napomoci tak bezproblémové integraci klientů do života v místní komunitě. Z tohoto důvodu je práce zaměřená na místní obyvatele a ostatní cílové skupiny zde nejsou uvažovány
Vedoucí práce: Jan Nový
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: public relations; sociální služby; neziskové organizace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; public relations; social service; nonprofit organizations; master's theses