Analýza názorů návštěvníků regionu Třebíčska - Pešková, Lucie; Musil, Martin, 1976-; Pavlů, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Bakalářská práce se zabývá analýzou názorů návštěvníků regionu Třebíčska. Cílem práce je zjistit názory, zvoleného vzorku návštěvníků regionu Třebíčska, na využívání atraktivit a služeb cestovního ruchu v tomto regionu. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část se zabývá definováním cestovního ruchu a pojmu návštěvník, metodami výzkumu názoru či spokojenosti návštěvníků, ale také jsou zde uvedeny atraktivity a služby v regionu Třebíčsko. Druhá část je zaměřena na praktickou aplikaci dané problematiky formou dotazníků.Základní metodika spočívá v osobním dotazování respondentů. Na základě analýzy zjištěných výsledků budou vyvozena vhodná doporučení pro místní organizace zabývající se cestovním ruchem, pro subjekty poskytující služby a subjekty vykonávající jejich správu.
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: cestovní ruch; kvalitativní výzkum; management [obor bakal. práce]; návštěvníci; bakalářské práce; tourism; qualitative research; bachelor's theses