Změna struktury klientů vybrané cestovní kanceláře a její příčiny - Parmová, Markéta (2017)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou cyklistických zájezdů vybrané cestovní kanceláře. Práce je zaměřena na využívání služeb cestovních kanceláří v rámci cyklistických dovolených. Práce se soustřeďuje na věkovou kategorii 20 - 40 let, na kterou je zaměřen výzkum uskutečněný v rámci diplomové práce.