Změna struktury klientů vybrané cestovní kanceláře a její příčiny - Parmová, Markéta; Kvítková, Zuzana; Lhota, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou cyklistických zájezdů vybrané cestovní kanceláře. Práce je zaměřena na využívání služeb cestovních kanceláří v rámci cyklistických dovolených. Práce se soustřeďuje na věkovou kategorii 20 - 40 let, na kterou je zaměřen výzkum uskutečněný v rámci diplomové práce.
Vedoucí práce: Zuzana Kvítková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses