Obsazení prostoru firemní značkou - sociologická studie - Loukota, Petr; Novotná, Eliška, 1944-; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Tato práce je zaměřena na to, jak firemní značka obsazuje prostor billboardů u dálnice, a to, jak toto obsazování vnímají řidiči. Je zde propojen sociologický i marketingový pohled. Práce se zaměřuje na úsek dálnice D5 z Rokycan do Prahy. Práce je ojedinělá hlavně v části, kde je popisována reakce řidičů na obsazení prostoru. V daném úseku probíhal výzkum reakce na základě rozhovorů s řidiči, kteří daný úsek právě projeli. Práce nabízí i pohled na způsob, jakým značka prostor obsazuje.
Vedoucí práce: Eliška Novotná
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: řízení značky; veřejný prostor; billboardy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; brand management; public space; billboards; master's theses