Tvorba strategie minipivovarů v souvislosti s preferencemi zákazníků - Findejsová, Denisa (2017)
Minipivovary, ač neprovádějí žádné řízené obsáhlé výzkumy preferencí svých zákazníků, si je uvědomují a při volbě své strategie se na ně minimálně částečně ohlížejí, svým způsobem tedy zákazníka do tvorby své strategie zapojují.