Tvorba strategie minipivovarů v souvislosti s preferencemi zákazníků - Findejsová, Denisa; Tripes, Stanislav; Materna, Kryštof; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Minipivovary, ač neprovádějí žádné řízené obsáhlé výzkumy preferencí svých zákazníků, si je uvědomují a při volbě své strategie se na ně minimálně částečně ohlížejí, svým způsobem tedy zákazníka do tvorby své strategie zapojují.
Vedoucí práce: Stanislav Tripes
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: strategický management; pivovarnictví; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; strategic planning; beer industry; master's theses