Akcie na podporu predaja u zákazníka medzinárodnej spoločnosti - Hudec, Dávid; Cimler, Petr, 1956-; Fuchs, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Práca sa zameriava na charakterizovanie a analýzu návrhu, prípravy, exekúcie a zhodnotenia akcie na podporu predaja. Po vymedzení relevantnej teórie určuje postup medzinárodnej spoločnosti od prípravy promočného plánu pre danú značku na daný rok, cez komunikáciu s jej odberateľom, prípravou podporných materiálov a sledovaním priebehu spustenej akcie na podporu predaja až po zhodnotenie jej efektivity. Práca vymedzuje jednotlivých aktérov zapojených do prípravy rôznych typov akcií na podporu predaja a analyzuje ich vzájomné vzťahy. V práci je popísaný aj proces určenia vhodného typu akcie pre danú značku, výber správneho zákazníka a určenie jej profitability. Práca by mala priblížiť teoretické znalosti nadobudnuté počas štúdia na vysokej škole s bežnou praxou v medzinárodných spoločnostiach.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses