Sociální systém Indie - Danielová, Kateřina; Sejkora, Jiří, 1985-; Jiránková, Martina, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cíl této diplomové práce je vymezení slabých a silných stránek systému socální ochrany v Indii. První kapitola definuje pojem sociální ochrana na základě mezinárodně uznaných definic světových organizací. Druhá kapitola obsahuje obecnou charakteristiku Indie s důrazem na demografické, sociální a ekonomické ukazatele. Ve třetí kapitole jsou vymezezny slabé a silné stránky sociální ochrany Indie včetně definování hlavních výzev a zhodnocení její aktuální podoby. Poté následuje doporučení autorky k zefektivnění sociální ochrany s přihlédnutím ke zjištěným skutečnostem.
Vedoucí práce: Jiří Sejkora
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses