Návrh tras po Francii pro ruskou klientelu - Andronnikova, Ulyana; Netková, Jarmila; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Hlavním cílem mé bakalářské práce je analýza ruských cestovních kanceláří a návrhy nových a zajímavých turistických tras po Francii pro ruské návštěvníky s přihlédnutím k jejich kulturním odlišnostem a možnostem. Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část vymezuje základní pojmy v oblasti cestovního ruchu, typologie cestovního ruchu, popisuje turistickou infrastrukturu v jednotlivých regionech Francie a význam odvětvi cestovního ruchu pro tento stát. Praktická část obsahuje analýzu ruských cestovních kanceláří nabízející poznávací zájezdy do Francie a samotnou organizaci a plánování vlastních zájezdů.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses