Význam elektronického průmyslu pro tchajwanskou ekonomiku - Ďurovcová, Soňa; Vlčková, Jana; Sejkora, Jiří, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato diplomová práce pojednává o významu elektronického průmyslu pro tchajwanskou ekonomiku. Jejím cílem je zhodnocení současného postavení tchajwanského elektronického průmyslu v rámci domácí i světové ekonomiky a nastínit jeho potenciální vývoj. V práci je využito metod analýzy a syntézy k určení klíčových prvků, které vedou k rozvoji ekonomiky i odvětví. Dále je využita metoda komparace při srovnání postavení šesti vybraných tchajwanských firem. Na základě získaných informací je pak sestavena SWOT analýza tohoto odvětví.
Vedoucí práce: Jana Vlčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses