Podnikatelský plán na založení volnočasové kavárny se zaměřením na e-sport - Lenc, Aleš (2017)
Jako práce byl zvolen podnikatelský plán, jelikož je celá práce psána s cílem zjistit, jestli je cíl stanoven reálně a jestli je v současném podnikatelském prostředí uskutečnitelný.