Podnikatelský plán na založení volnočasové kavárny se zaměřením na e-sport - Lenc, Aleš; Fuchs, Jan; Cimler, Petr, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Jako práce byl zvolen podnikatelský plán, jelikož je celá práce psána s cílem zjistit, jestli je cíl stanoven reálně a jestli je v současném podnikatelském prostředí uskutečnitelný.
Vedoucí práce: Jan Fuchs
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses