Analýza a návrh komunikace projektu Study in Prague - Lipavská, Markéta; Postler, Milan, 1960-; Coňková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce s názvem Analýza a návrh komunikace projektu Study in Prague se zaměřuje na problematiku komunikace k zahraničním studentům. Study in Prague je projekt pěti pražských veřejných vysokých škol, jejichž společným cílem je zvýšení počtu zahraničních studentů ve svých cizojazyčných programech právě pomocí společné marketingové komunikace. Cílem práce, který navazuje na snahu tohoto projektu, je analyzovat jeho současnou komunikaci a navrhnout její vylepšení. Pro volbu vhodné komunikace je v práci využito situační analýzy, SWOT analýzy, Benchmarkingu i vlastního terénního šetření formou Focus Group. V samotném návrhu je pak největší důraz kladen na digitální komunikaci, která je pro cílovou skupinu mladých studentů tím nejvhodnějším nástrojem a dokáže ji efektivně zasáhnout přímo v jejím přirozeném prostředí.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses