Podnikatelský záměr : Soukromá škola se zaměřením na e-sport - Lipták, Martin; Krbová, Jana, 1962-; Jaegerová, Václava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Tato diplomová práce zpracovává podnikatelský záměr na založení soukromé střední školy se zaměřením na výuku e-sportu. Teoretická část se zaměřuje na obeznámení se základními informacemi o e-sportu, významu tohoto záměru a podnikatelského záměru samotného. Praktická část obsahuje podnikatelský plán podložený marketingovým mixem, analýzou trhu v podobě Porterového modelu pěti sil, analýzy faktorů ovlivňujících tento záměr pomocí SLEPT analýzy, finanční analýzou s analýzou rizik a business model podporující kreativní ekonomiku a znalostní management.
Vedoucí práce: Jana Krbová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: podnikatelské projekty; soukromé školy; sportovní školy; management [obor dipl. práce]; e-sport; diplomové práce; business planning; private schools; sports school; master's theses